Top news

Öppettider Nordstan, här är våra öppettider under både vardagar och storhelger. Hemköp, le Pain Français, mcDonalds Götgatan, pizza Hut. SpecialÖppettider 2018 : 1 januari Nyårsdagen Stängt 5 januari Trettondagsafton 10-20 6 januari..
Read more
Diskutera gärna hemma så pratar vi om det och ännu mer än tidigare så kommer vi tränare tydligare ge vår bild. Vi kommer att diskutera glädje samt helhetssituationen för spelaren. Lärde känna..
Read more
Naturreservatet Stora Nassa är en klassisk skärgård välkänd av erfarna sjöfarare. Du upplever natur och fågelliv på nära håll. Här ute är det helt tyst och orört och man får känslan av..
Read more

Kick off stockholm med övernattning


kick off stockholm med övernattning

det kommande året. Läs mer, läs mer " Lära dig mer om öns 250-åriga händelserika fängelsehistoria - på egen hand eller med en av våra kunniga guider. Läs mer, läs mer " Följ med på ett spännande äventyr i underbar vacker miljö. Eftermiddagskaffe med kaffebröd, utvald aktivitet, mousserande vin före maten, trerätters serverad middag. Välkomna hit för en dagkonferens, utbildning, kick off och övernattning.

Läs mer, läs mer " Ta del av en spännande teater och trevlig middag på Wärdshuset. Vid vackert väder är Slottsterassen eller Barockträdgåden underbara platser att samlas på för en inspirerande mötesdag! Upplev en mängd roliga och teambuildande aktiviteter där även mat och dryck ingår som en naturlig ingrediens.

Kickoff fylld med aktiviteter i Stockholm!kick off stockholm med övernattning

Medis 5 stockholm, Vapenhandlare stockholm pistol, Buss från karlskrona till stockholm, Nasdaq stockholm om,

Aktiviteterna passar för såväl möhippan eller svensexan som företagsarrangemang. Roligt, spännande och god mat därtill. Läs mer, läs mer, långholmens webbplats använder cookies. Välj på att konferera på slottet, i Spelmannen eller i Orangeriet. Slottskonferens i en avslappnad miljö som passar lika bra för styrelsemötet som kickoffen. Arrangemanget avslutas med en fängelsefest.


Most popular

Cykellopp stockholm 17 september

Snabbaste fyrhjuling var Andreas Martinsson med en Audi Quattro på 998 hästar! Nu har du chansen att vinna en gratis entrébiljett (värde 250:-) som gäller en valfri dag. Se mer: m 17-19


Read more

Väder Linköping 10 dygns prognos london

Några av Skandinaviens större industrikoncerner som AB Volvo, SKF och andra välkända teknikföretag som esab och Hasselblad AB har sitt ursprung och sina huvudkontor i Göteborg. Staden ligger på västkusten vid Göta


Read more

Lund kommun förskola

Språkcafé, vill du öva din svenska eller hjälpa någon att tala bättre svenska? Lunds kommun är den största arbetsgivaren med drygt 9 000 medarbetare. När du använder e-tjänsterna så skickas uppgifterna


Read more
Sitemap