Top news

Syndicat National de l'Édition Phonographique. Its remix, featuring Nicki Minaj, was released on August 12, 2014. Knowles has also starred in several films, including Dream Girls. "fimi Classifiche Annuali 2014 "TOP OF..
Read more
We take no responsibility for the accuracy of the translation. Gång- och cykelvägen utmed Storgatan vid posthuset är avstängd på grund av takbytet. Ekonomienheten, publicerad 16 november 2018, grävningsanmälan, när du ska..
Read more
Room amenities - Complimentary Water, Ironing. Rummen är utrustade med jalusi för total mörkläggning samt med Philips Wake-up lampa som hjälper till att vakna på bästa möjliga sätt. Ringraziamo, molto lazione ottima..
Read more

Göteborgs stad jobb undersköterska


göteborgs stad jobb undersköterska

till helhetens bästa. Vi tillämpar ett mobilt arbetssätt som kräver kännedom och hantering av smartphone. I Göteborgs Stad arbetar vi salutogent för att utföra en god och säker omsorg där omsorgstagaren genom delaktighet uppnår begriplighet, hanterbarhet och meningsfullhet i sin livssituation. Målet med vårt arbete är att de som vistas på korttiden ska kunna återgå till ett så hur många invånare bor i dublin självständigt och oberoende liv som möjligt. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och. Du tar din uppgift på allvar och är mån om att slutföra det du påbörjat utan att minska på kvalitén. Vi arbetar utifrån individuella genomförandeplaner. Som arbetskollega hos oss får du samarbeta med flera olika professioner såsom exempelvis undersköterskor, sjuksköterskor, sjukgymnast och arbetsterapeut, biståndshandläggare, anhöriga och gode män. Stadsdelen har goda kommunikationer och närhet till Göteborgs centrum.

I Östra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. På grund av detta strävar vi efter att all personal ska vara utbildad. Du ger individuell omsorg och service till äldre i eget boende utifrån beviljat bistånd. Kvalifikationer, vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. På korttidsenheten genomsyras vårt arbete av ett salutogent synsätt. Det är viktigt för oss att du utgår ifrån allas lika värde och strävar efter att skapa en god atmosfär i varje möte. Detta är ett uppdrag för dig som är engagerad, ansvarstagande och som trivs med att arbeta självständigt och varierande. I arbetet som undersköterska ingår att stödja individen i att få en meningsfull vardag baserad på dennes livshistoria. Vill du vara en del av detta?


Most popular

Västra ågatan 26 uppsala

Bolagsform: Handelsbolag/Kommanditbolag, bolaget registrerat:, f-skatt: Ja, momsregistreringsnummer: Ja, svensk Näringsgrensindelning - SNI 68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder 68320 - Fastighetsförvaltning på uppdrag, wikipediafoton från närområdet. Välkommen till


Read more

Saxofön uppsala

After being played indoors in Stockholm, from 2018 it is again played in Uppsala. If you are lucky you might even pass by the famous Uppsala Castle or the Gastavianum. In addition


Read more

Nyköpings busstation

Tomten Hormesta 6:8 är på 14 040 kvm. 7 dagar, centralt belägen, supermysig tvåa i fint skick med stor balkong. Sortera på, igår, nyproduktion, brf Arnö Strand är ett nytt område beläget


Read more
Sitemap