Top news

De har har åtta dagliga avgångar på vardagar, två på lördagar och tre på söndagar. Många ortsbor gillar att barhoppa längs Stora torget och avsluta på Bishops Arms (Kungsgatan 22). Specialiteten sharing..
Read more
Om du mot all förmodan skulle missa din tid eller avboka den med kort varsel så kommer vi att debitera 100 av priset för den inbokade behandlingen. Priset för en Standby-klippning..
Read more
In 1907 it was granted the same status. Structure edit Management edit The entrance (left) to and the auditorium (right) of the main administrative building of the university. Over the course of..
Read more

Bästa nya restauranger stockholm


bästa nya restauranger stockholm

Listan uppdateras löpande för att hålla dig à jour med vilka guldkorn som inte bör missas just. Rörstrandsgatan 9A, Vasastan Panini utökar med nya konceptet Play - en kombination mellan "matkafé och musikintermezzo" som kommer att hålla öppet från morgon till kväll hela veckan. Sollentunavägen 220, Sollentuna I Metropol Palais gamla lokaler vid Odenplan, på Sveavägen 77, öppnar Stureplansgruppens nya, italienska kvarterskrog i maffigt format. Här varvas franskdoftande crossover med tjusiga cocktails året. Kort sagt är det här den bästa italienska restaurangen i stan. Restaurangen har renoverats och bryggeriet finns kvar. Hotellrestaurangen är designad av arkitektbyrån Wingårdhs, fastighetsmäklare stockholm exklusiva och här serveras såväl klassiska rätter som drinkar i avslappnad, men stilig inramning.

Den senaste inrättningen heter Paraden och ligger i gamla biograf paraden på Valhallavägen 147. En lysande vinlista med genomtänkta val.

Men just här fokuserar man på italienska frutti di mare, vongole eller tonfiskcarpaccio. Restaurangen ligger på Skepparegatan mitt i Östermalms sus och dus. Inriktningen kommer att hållas hemlig fram till öppningsdatumet, men säkert är att det blir restaurang, bar och takeaway. Här kommer man att servera smaker från Peru, Korea, Mexiko och Japan vid sidan om latinamerikanska och japanska drycker. Restaurangen har tre våningar med matsal, terrass och lounge i en gammal vindsvåning - men endast 23 sittplatser. Roslagsgatan 2, Vasastan Fotografiska Prisbelönt och grönt på poppis museum Högst upp i det välbesökta museet har den Gulddrakebelönade restaurangen blivit ett kapitel för sig.

Malmö till stockholm sleeper train, Flygbolag luleå stockholm, Billiga flyg från paris till stockholm, Plusgymnasiet stockholm student 2018,


Most popular

Göteborg stormarknad

Och ni har väldigt bra priser. När man 2 gånger under samma vecka blir nekad att betala med kontanter slutar det med att jag blir tvärförbannad. See More, january 26, vore


Read more

Röka inomhus stockholm

Det sätter sig i väggarna och möblerna, säger Amanda Johansson från Göteborg. Det är än så länge tillåtet att röka i lägenheter och på balkonger, eventuellt är en lagändring att vänta i


Read more

Sifa stockholms universitet

Du kan välja bland 190 program och 1700 kurser inom humaniora, juridik, lärarutbildning, naturvetenskap, samhällsvetenskap och språk. Vi söker dig som har gymnasieexamen eller motsvarande, samt kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. De studerande


Read more
Sitemap