Top news

Den nordiske træstad, ;. På kyrkogården, där omkring 200 gravar undersöktes daterades flera av gravarna till 1100-talet och i kyrkomuren påträffades rester av flera tidigkristna gravmonument, bland annat en Eskilstunakista från tidigt..
Read more
tACK till alla som är med på bilderna ).eller vad du nu vill fotografera för något! Jag gillar att jobba långa obrutna fredagar vid datorn: ikväll sorterar jag bröllopsbilder och lyssnar på..
Read more
Samtidigt har Friends arena fått skarp kritik för dåligt ljud. Drar in miljoner kronor varje konsert. Den 12 oktober står bandet på scen på Friends arena i Solna som rymmer en publik..
Read more

Trafikläge stockholm e4


trafikläge stockholm e4

lastbil som stod på vägen, han klarade sig dock helt oskadd. Efter den kaotiska trafikmåndagen har det återigen varit besvärligt trafikläge på många håll. Som jag förstår det är det två förda med ambulans till sjukhus, räddningstjänst har klippt upp taket på bilarna. Flera vägar runt om, stockholm och Uppsala är fortfarande rödmarkerade, vilket innebär mycket svårt väglag. Trafikverket avråder från att ge sig ut med bil på vägarna i de drabbade områdena om det inte är absolut nödvändigt. Trafikverket har flyttat sex av sina bandvagnar till Stockholm för att ha en beredskap ifall det skulle bli så besvärlig väglag att vanliga fordon inte kan ta sig fram. Så bildas en snökanon 00:24, dödsolycka under måndagen. Även tågtrafiken söderut från Stockholm har problem under morgonsidan och all busstrafik på Öland har ställts. Ingen snö under natten underlättar för Arlanda. Man har meddelat att man skickar en ny ambulans till patienten i ambulansen som krockat.

Trafikläge stockholm e4
trafikläge stockholm e4

V der - smhi utf rdar klass 1 varning Aftonbladettrafikläge stockholm e4

Vid 12-tiden inträffade en olycka av allvarliga sort på E22 i höjd med Åkarp. Det är fortsatt bärgningsarbete på platsen. Nu har även vägarna längre norrut upp mot Hudiksvall, samt i Svealand kring bland annat Västerås, Linköping och i Västsverige kring Trollhättan markerats röda. Man förväntar sig, om prognoserna stämmer, lite snö som ska börja falla klockan sju och hålla på i ett par timmar. Under måndagskvällen avtog snöfallet och många flyg kunde lyfta och landa på Arlanda. I Västernorrland har flera mindre olyckor inträffat och polisen uppmanar till att hålla avstånd och vara försiktig i trafiken idag. Under morgonen har flera mindre trafikolyckor inträffat runt om i landet, bland annat har en personbil krockat med en ambulans mellan Borlänge och Ludvika. Enligt polisens rapporter är det "extremt halt och dålig sikt".

trafikläge stockholm e4


Most popular

Av styrelsen för fastighetsmäklare utah

Allmänt kan sägas att denna typ av förmedlingsuppdrag ställer helt andra krav på mäklaren än förmedling av begagnade objekt,.v.s. Tillträdet är en viktig tidpunkt för avgörandet av frågan om lägenheten är i


Read more

Borås stadshotell brand ägare

Fortfarande vid fem- sextiden på eftermiddagen var våra lokaler helt intakta. Det var mycket som kom att gå till spillo. Det var sedvanlig middag, prisutdelning och festlighet i klubben, som på


Read more

Stockholm gastro center öppettider

Du kan när som helst under dygnet ringa in och boka telefontid med en sjuksköterska eller lämna ett meddelande på vår telefonsvarare. Välkommen med Din ansökan senast 14 november till: How a


Read more
Sitemap