Top news

Org - Sverige, Europa, Världen Avstå - avståndstabell Sverige Avståm - avståndstabell Sverige Avståm - Sverige, Europa, Världen Avstå - Sverige, Europa, Världen Satellitkarta. Betyg för Bilbesiktning i Borås (4.4 av 5) - 66 omdömen. Road Traffic..
Read more
M drivs av, destination Jönköping som har till uppgift att marknadsföra och medverka i utvecklingen av platsen Jönköpings Kommun som turist-, mötes- och evenemangsdestination. En burgare som verkligen fångade vår uppmärksamhet var..
Read more
Emerald Ash Borer (EAB) skada är så allvarlig att en full storlek ask typiskt kan dödas i två till tre. Den är fortfarande ganska vanlig som vårdträd på enskilda gårdar samt i..
Read more

Akutmottagning djur västerås


akutmottagning djur västerås

På måndagseftermiddagen öppnade jourmottagningen i lokalerna ovanför akuten på sjukhuset i Västerås. Merparten av våra veterinärer är specialistutbildade och alla har hög kompetens inom veterinärmedicin.

Det kan dock bli det ändå, som vid all akutmottagning, beroende av hur allvarligt sjuka djur vi redan har att ta hand. Karta och vägbeskrivning Öppet idag 08:00 - 17:00 Öppettider, just nu Stängt.5 (3). 19, 722 13 VÄsterÅS, karta och vägbeskrivning 2 5 (15). Har ditt djur svårighet att gå? I samband med att den nya jourmottagningen öppnas, så stängs jourcentralen som funnits på Oxbacken i Västerås. Det kan vara en sårskada som behöver sys till exempel, säger Maria Tiston, verksamhetschef för jourmottagningen. Normal temperatur är mellan 37,5-39 grader. När du kommer till oss behövs ingen nummerlapp och vi strävar efter att det inte ska bli några väntetider. Vi har tidsbokad akutmottagning varje vardag. Vi vill ge effektiv vård snabbt så att djurlidandet minimeras.

Läs allt om Akutmottagning Västerås, Västmanlands sjukhus Västerås i Västerås, Västmanland.
Mottagningen ligger på Västmanlands sjukhus.
Självklart finns vi där för ditt djur och dig vid alla problem och för profylax.
I våra ljusa fina lokaler finns allt från akutmottagning.
Nu finns en jourmottagning ett par våningar över akutmottagningen på sjukhuset i Västerås.

Buss uppsala västerås flygplats
Hotell västerås steam


Most popular

Göteborg väder timme

17,4 Prognosens medeltemp tisdag och onsdag. Smhi använder cookies för att följa upp och förbättra webbplatsens innehåll och tjänster. 4,6 Varmare än normalt tisdag och onsdag. 19:00 22 2 m/s 22:00


Read more

KPMG stockholm

Ett härligt gäng med fullspäckade dagar framför sig. About, kPMG kpmg strives to make a difference and improve the future for our clients. We see the importance of Sweden having a physical


Read more

Hemnet malmö lägenheter till salu

Välkomna till denna ljusa och charmiga lägenhet med bevarade detaljer såsom stora fönster, takrosetter, fiskbensparkett och väl tilltagen takhöjd. Letar du efter en kvadratsmart fyra i fint skick, i en skuldfri


Read more
Sitemap